Jokainen ihminen ja yritys voi olla valtava hyvän tekemisen voima.

Uskon, että sinunkin on tärkeää käyttää koko kapasiteettiasi ja ottaa koko uniikki persoonallisuutesi ja sydämesi mukaan siihen, mitä haluat saada aikaan ja saavuttaa elämässäsi.

Uskon että jokainen ihminen tarvitsee tänä päivänä menestykseen, onnellisuuteen ja aitoon täyttymykseen 3 asiaa: korkeammat päämäärät, luovuutta ja yrittäjähenkistä rohkeutta.

Mitä tahansa unelmasi ovat, uskon että sinulla itselläsi on voima muuttaa elämääsi. Ja kun muutat elämääsi, muutat maailmaa. 

Tuotan ilmaista sisältöä ja maksullisia tuotteita ja palveluita tietoisuuden kehittämisen sekä itämaisen ja länsimaisen filosofian ja mystiikan alueilla. Tavoitteeni on auttaa sinua niiden avulla tuntemaan itsesi ja potentiaalisi ja luomaan elämästäsi sellaisen, jota aidosti rakastat, josta olet ylpeä ja joka on kuin räätälöity tähän hetkeen elämässäsi.

Jos olet henkilökohtaisessa muutostilanteessa, toivon voivani auttaa sinua saavuttamaan kaikkein korkeimman luovuutesi ja käyttämään kaiken potentiaalisi. Autan sinua Dharman eli olemassaolon ydintarkoituksen ja osaamisen näkyväksi luomisessa, itsetuntemuksen ja tietoisuuden kehittämisen avulla.

Autan sinua tulemaan näkyväksi siinä, kuka olet, mitä osaat ja miten ilmennät itseäsi elämässä ja työssä.

Hyödynnän tässä prosessissa osaamistani, kokemustani ja koulutustani. Ihmisen ja yrityksen muutos ja menestys ovat aina olleet intohimoni ja tutkimuskohteeni. Tutkinkin hyvän ihmis- ja liiketoimintajohtamisen yhtenevyyttä yrityksen taloudelliselle menestykselle lopputyössäni Henley Business Schoolissa (linkki CV:ni). 

Olen ollut pienestä asti kiinnostunut ihmisen mielenliikkeistä ja jungilaisesta psykologiasta sekä länsimaisista ja itämaisista filosofioista. Myös yhteiskunnalliset asiat ovat aina kiinnostaneet minua. Yritän ymmärtää ihmisiä, käytöstä ja tapahtumia ja nähdä niiden heijastumia ihmisluonnon ja kollektiivisen tietoisuuden kehittymisessä.

Erityistä vetoa tunnen kristilliseen mystiikkaan, pyhimyksiin ja pyhiinvaelluksiin, joille olen vienyt ihmisiä yli 10 vuoden ajan eri puolille maailmaa. Minulla on ollut myös ystäväni kanssa Avilan Teresaan sekä kristillisiin nais- ja miesmystikoihin liittyviä kasvuryhmiä.

Vastaavalla tavoin olen ”tuonut itää länteen” järjestämällä kasvuryhmiä meditaation, henkisten harjoitusten ja jyotishin (vedinen astrologia) tiimoilta. Tänä päivänä haluankin auttaa näiden avulla ihmisiä muutostilanteissa. Uskon että ne antavat meille nykypäivän ihmisille korvaamatonta viisautta. Uskon että ne ovat myös ovi kestävään menestykseen, yli ajan ja paikan.

Vedathan ovat ihmiskunnan vanhimpia tekstejä, jotka viisaat rishit kirjoittivat sanskritin kielellä Intiassa noin 5.000 -10.000 vuotta sitten. Vediseen viisauteen kuuluvat ikivanhat tieteet, kuten Ayurveda, Jooga & meditaatio, Vastu Shastra (arkkitehtuuri) ja Jyotish (vedinen astrologia). Minulle ne eivät edusta uskontoa, vaan ennemminkin sellaista viisautta ja filosofiaa, josta meille länsimaisille ihmisille voi olla valtavasti hyötyä ja iloa ja jolla voimme harmonisoida elämäämme ja ympäristöämme.

Tällä hetkellä hathajoogaan Katin online-tunnilla. Meditaatio ja mantrat tuovat olemiseen rauhaa. Vuonna 2015 julkaisin mantroja sisältävän meditaatio-CD:n 7 päivää, 7 onnellisuuden pilaria.  Stressin vastakohta ja vastalääke on mielenrauha. Se löytyy jokaisen meidän sisältämme. Pyhyys asustaa rauhassa. Jokaisen on tärkeää löytää oma tie mielenrauhaan, pyhään tilaan. Lue täältä Voi Hyvin -lehdessä vuonna 2020 haastatteluni sisältävä artikkeli Mantra auttaa löytämään sisäisen voiman.

Vuonna 2016 julkaistussa kirjassani PyhäänVaellus yhdistin konseptiksi (jungilaiset) maskuliiniset ja feminiiniset arkkityyppienergiat ja kristilliset pyhimykset sekä vedisen astrologian mukaisesti eri planeetat energioineen, jumaltaruineen ja mytologioineen. Kirja sisältää lisäksi meditaatioita ja henkisiä harjoituksia. 

Jyotish astui elämääni vuonna 2014, jolloin aloin opiskella useita vuosia tiiviisti Pirjo Hirvosen johdolla. Hän on saanut oppinsa opettajalta, jota Maharishi Mahesh Yogi on opettanut. Samaan aikaan aloin opiskella lisäksi lukuisten eri ulkomaisten opettajien avulla webin välityksellä ja harjoittelin käytännössä. Ayurvedan perusopinnot suoritin vuonna 2016. 

Jyotishin opiskelu sai uuden, syventävän vaihteen vuonna 2020. Kun korona alkoi jylläämään alkuvuodesta ja sulki yhteiskunnan (ja maailman), aloin syventää tietoja planeetoista, erityisesti Kuusta ja naksatroista. Autan Jyotishin avulla ihmisiä osaltaan laajentamaan itsetuntemustaan ja hyödyntämään sitä elämässään eri tavoin. Jyotishin peruskoulutuksen voit toteuttaa verkkokoulutuksena.

Kokonaan uutena alueena aloitin keväällä 2020 opiskella myös Vastu Shastraa, ”pyhää arkkitehtuuria”. Kiinnostus oli myös luonnollista, sillä meillä oli takana hyvin haastava vuosi. Olimme muuttaneet alle puolessa vuodessa monta kertaa. Kun muutimme nykyiseen kotiimme helmikuun 2020 alussa, hyödynsin Vastu -opintojeni tietoja ja testasin menetelmiä kotimme huoneissa ja tilojen luomisessa. Tavoitteeni on tarjota myös Vastun perusopinnot verkkokoulutuksena.

Olen sitoutunut tuomaan sinulle aitona ja tasavertaisena ihmisenä kaikkein parhaimmat palat siitä, mitä olen opiskellut ja oppinut. Toivon, että se auttaa sinua luomaan elämään tietoisesti kaikkea, mikä lisää aitoa täyttymystä ja menestystä. Sanskritiksi tätä kutsutaan ANANDA.

Koulutus on voimakkain ase, jota voi käyttää maailman muuttamiseen. – Nelson Mandela

Lämpimästi tervetuloa matkaamaan kanssani idän ja lännen filosofioiden ja mystiikan maailmaan, tuntemaan todellinen itsesi ja ilmentämään Dharmaasi! Saat Perusohjeen vediseen karttaan ja Opaskirjasen meditaatioon liittyessäsi Kuukausikirjeeni lukijaksi.

Lämmöllä, Marjaana WV

PS. Käytän sivustollani itse ottamieni valokuvieni lisäksi tukemaani ykstyistä kuvapankkia, jolta ostan valokuvat vapaaseen käyttööni.

 


MARJAANA WILL-VIDLUND

TJ, yrittäjä, valmentaja


VERONICA VIDLUND-KOSAMO

Avustaja, kuvassa poikansa Oliverin kanssa


Anna maailman tuntea lahjasi. Riko perinteisiä kaavoja, jotta voit olla uniikki sinä. Uskalla olla suuri siinä, mitä teet. Muiden ei tarvitse ymmärtää elämääsi ja valintojasi. Aloita ennen kuin olet valmis.

Miksi? Koska sinä voit täyttyä aidosti vain siitä, mitä rakastat. Suurinta runsautta on uskaltaa olla juuri se, joka on. Tavoittele niitä asioita, joita rakastat tehdä, ja uskalla tulla aina vain suuremmaksi hyvän tekemisen voimaksi. Uskalla loistaa, niin vapautat muutkin loistamaan. 

-Marjaana Will-Vidlund  

OLETKO VALMIS VAPAUTTAMAAN ITSESI JA LAITTAMAAN VISIOSI KÄYTÄNTÖÖN?

OTA YHTEYTTÄ


Kuuntele ja katsele, mitä lääkäri ja kirjailija Deepak Chopra kertoo Jyotishista eli Vedisestä Astrologiasta alla olevalla videolla: