Nyt Galleriassa on valokuviani Camino Inacion pyhiinvaellukselta Pohjois-Espanjasta 2019.

Monissa pyhissä kirjoituksissa pyhimyksellä ei tarkoiteta kuollutta, joka on tunnistettu sellaiseksi, vaan ennemminkin elävää ihmistä, joka on omistautunut Korkeimmalle Tietoisuudelle. Monia näistä mystikoista ja risheistä palvotaan ja heille on omistettu basilikoja ja temppeleitä. 

Eri kulttuureissa pyhimyksiä kuvataan esimerkillisinä malleina, epätavallisina opettajina, ihmeiden tekijöinä ja hyväntahtoisten voimien lähteenä. Heillä on vahva moraalinen ja eettinen läsnäolo. Ajattele esimerkiksi Franciscus Assisilaista, Maria Magdaleenaa tai Neitsyt Mariaa. Vedoissa on valtava määrä eri jumaluuksia. Esimerkiksi Lakshmi on onnellisuuden, runsauden ja vaurauden jumalatar. Siksi tämä samanniminen jooga ihmisen syntymäkartalla kertoo vastaavista asioista tämän elämässä.

Olen vienyt yli 10 vuoden ajan ryhmiä näiden tärkeiden esikuvien ja inspiraation lähteiden jalanjäljille moderneille pyhiinvaellusmatkoille ja retriiteille maailmalle. Näet valokuvia pyhimyksistä ja erilaisista pyhistä tiloista Galleriassa näiltä matkoilta. Kuvat edustavat myös luontoa, eri suuntauksien pyhimyksiä ja periaatteessa mitä vain, jonka koen jollakin tavalla pyhäksi. 

TAKAISIN ETUSIVULLE