• Buddhan valaistumisen päivänä

  Buddhan valaistumisen päivänä

 • 26.5. alkaa Tähtiin kirjoitettu tie

  26.5. alkaa Tähtiin kirjoitettu tie

 • Tähtiin kirjoitettu tie

  Lähtisitkö matkalle mukaan?

Aloitettuani vuonna 2014 Jyotishin eli vedisen astrologian opinnot Pirjo Hirvosen johdolla löysin samoihin aikoihin Paramahansa Yoganandan (1893-1952) valloittavan ja innoittavan Joogin elämänkerran äärelle. Yoganandahan oli itämaisen filosofian uranuurtaja ja tunnetuksi tekijä länsimaissa.
Tuossa teoksessaan Yogananda kertoo liikuttavasta kohtaamisestaan etsinnän jälkeen opettajansa Sri Yukteswarin (1855-1936) kanssa. Tätä pidetään viisauden henkilöitymänä ja vedisen astrologian mestarina, Jyotishina. Hän korostaa oman vapaan tahtomme, vastuumme ja valintojemme merkitystä.

Syntymähetkellä rohkeasti taivaan yllä loimuavan sanoman ei ole tarkoitus korostaa kohtaloa – menneisyyden hyvän ja pahan tulosta – vaan herättää ihmisen tahtoa paeta universaaleista siteistään. Kukaan muu kuin hän ei ollut alulle panija sille, minkälaisia ​​vaikutuksia hänen elämässään nyt esiintyy. Hän pystyy voittamaan kaikki rajoitukset, koska hänellä on henkisiä voimavaroja, jotka eivät ole planeettojen vaikutuksen alaisia. 
-Sri Yukteswar

Milky Way, Utah USA

Mitä on Jyotish eli Vedinen astrologia?

Vedistä astrologiaa kutsutaan sanskritinkielellä Jyotishiksi, joka tarkoittaa valon tiedettä. Vediset tieteet tulevat Vedoista, jotka ovat ihmiskunnan vanhimpia kirjoituksia. Noin 5.000 – 10.000 eKr. näitä tietoja paljastettiin Intian suurimmille pyhimyksille. Vedisen astrologian teksteistä on kaikkein tunnetuin Maharishi Parashara, jonka opetukseen ”Brihat Parashara Hora Shastraan” pohjaan omankin opetukseni ja tietoni. 

Jyotish on vedinen tiede, jossa opit tuntemaan sisäisen universumisi kerros kerrokselta yhä syvemmin. Tämä johtaa itsetuntemuksen kehittymiseen: oman todellisen minän, vahvuuksien ja haasteiden laajempaan ymmärtämiseen ja oman potentiaalin hyödyntämiseen. Itsetuntemus on kaiken perusta. Tätähän Sokrateskin korosti sanomalla:

Ihminen tunne itsesi.

Jyotish on tähtiin kirjoitettu tarina Sinusta. Sitä pidetään Vedojen silminä, sillä voimme nähdä sen avulla kirkkaammin elämäämme. 

Mitä verkkokoulutus tarjoaa ja kenelle se on tarkoitettu? 

Tämän koulutuksen tarkoitus on antaa jokaiselle osallistujalle tiivis asiapitoinen paketti vedalaisen ja jyotishin filosofiasta ja peruselementeistä. Verkkokoulutuksen yleisenä tavoitteena on, että osallistuja kykenisi ”lukemaan” koulutuksen käytyään omaa syntymäkarttaansa, ymmärtämään elämäänsä syvemmin ja hyödyntämään potentiaaliaan maksimaalisesti. 

Kun olemme tietoisia kasvun mahdollisuuksista, pystymme päästämään irti vanhasta ja pääsemään eteenpäin omalla sielumme valitsemalla tiellä. Oivaltamalla näin itsemme tulemme tietoiseksi kaikesta ja voimme nähdä jumaluuden kaikessa. Vedalaisen ajatustavan mukaan tämä vapauttaa meidät lopulta täydellisesti.

Verkkokoulutukseen voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut vedisestä filosofiasta (jooga, meditaatio, ayurveda, jyotish) ja kosmisista lainalaisuuksista ja joka haluaa kehittää omaa itsetuntemustaan.

Koulutus sopii erinomaisesti vedisestä astrologiasta kiinnostuneille vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, joten esimerkiksi kaikki aiempien kasvuryhmien osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita ”verestämään” jo opittua.

Tämä verkkokoulutus voi toimia perustana jatkokoulutukselle, niin Jyotishin kuin Vastunkin puolella. Myös Vastussa hyödynnetään omaa syntymäkarttaa, jonka avulla esimerkiksi voidaan arvioida oman tilan / kodin harmoniaa suhteessa ympäristöön ja luontoon, mutta myös omaan syntymäkarttaan.

Toivon lisäksi, että myös länsimaista astrologiaa harrastaneet ja opiskelleet ja sitä osana työssään tai ammatikseenkin harjoittavat löytäisivät tämän syvällisen itämaisen tieteen pariin. Uskon, että kaikki hyötyvät, kun näiden kahden tietoja ja prinsiippejä yhdistetään.

Tule mukaan Tähtiin kirjoitetulle tielle oppimaan Jyotishin perusteet ja tekemään se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa!

Millainen Jyotishin perusteet verkkokoulutus on ja miten se toimii?

Olen testannut vuosina 2016-2019 käytännön tasolla tätä verkkokoulutusta kolmessa kasvuryhmässä, jotka kukin kestivät kahdeksan kuukautta. Olen uudistanut ja tuottanut verkko-opetuksen sisällön ja materiaalin tältä pohjalta. Kasvuryhmiin osallistuneille on myös tästä koulutuksesta hyötyä. Koulutus- ja kokemustaustani löydät täältä.

Koulutus perustuu kahdeksaan (8) moduuliin, jotka kukin sisältävät keskimäärin noin 1 tunnin mittaisen koulutusvideon ja opetusmateriaalin ladattavana PDF-Työkirjana. Kaikki videoissa esitetty powerpoint-materiaali sisältyy siis Työkirjoihin. Lisäksi verkkokoulutukseen sisältyy kolmen (3) noin tunnin (1) kestävän työpajan videot ja PDF-materiaalit.

Moduulit sisältävät myös harjoituksia ja niiden teemat ovat seuraavat:

 1. Filosofia
 2. Peruselementit
 3. Huoneet / Bhavas
 4. Planeetat / Navagrahas
 5. Merkit / Rashis
 6. Naksatrat
 7. Dashat, aspektit ja transiitit
 8. Divisionaaliset kartat & joogat

Jokainen opiskelija saa oman vedisen astrologian syntymäkartan (ns. rashi) ja mahadashaluettelon (ns. ajanjaksot) tilattuaan / maksettuaan verkkokoulutuksen. Opiskelija voi siten peilata koulutuksen sisältöä omaan karttaansa ja pohtia, miten koulutuksessa läpikäydyt asiat näyttäytyvät juuri hänen kartallaan ja elämässään. Oman mielen ja sydämen avaaminen on tärkeää, sillä vastaanotamme paljon tietoa myös intuitiivisesti.

Jyotishin perusteiden PILOTTIverkkokoulutus (ryhmä) alkoi virallisesti Buddha Purnimana 26.5.2021 eli Buddhan valaistumisen päivänä ja päättyi 23.6.2021.

Pilottiverkkokoulutuksen jälkeen jokainen voi aloittaa verkkokoulutuksen omassa tahdissaan ja silloin, kun se parhaiten tilanteeseesi sopii. Saat oikeuden koulutusmateriaaleihin yhdeksi (1) vuodeksi heti koulutuksen tilattuasi ja maksettuasi, joten voit alkaa opiskelun halutessasi vaikka samantien.

Tärkeää! käyttäjätunnus ja salasana

Maksettuasi verkkokoulutuksen saat kaksi TÄRKEÄÄ sähköpostia, jotka pyydän sinua SÄÄSTÄMÄÄN ja tallentamaan turvalliseen paikkaan:

 • Toisessa sähköpostissa on kuitti ostoksestasi, jossa on myös linkki verkkokoulutussivulle. 
 • Toisessa sähköpostissa on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sekä linkki omalle tilillesi, jonne pääset kirjautumaan em. tunnuksillasi. Voit tarkastella tilauksiasi ja hallinnoida toimitus- ja laskutusosoitteita, samoin kuin voit muokata salasanaa ja tilintietoja. Pääset tätä kautta myös verkkokoulutussivustolle.

Verkkokoulutukseen osallistujalla on oikeus materiaaliin vuoden ajan ostopäivästä alkaen. Näin koulutusta ei tarvitse kiirehtiä läpi ja materiaaleihin voi myös palata myöhemmin. Voit siten luoda myös itsellesi sopivan aikataulun, jolla voit käydä koulutuksen läpi siinä tahdissa kuin se on sinulle elämäntilanteessasi sopivaa – ilman, että hätäilet, että jäät aikataulusta jälkeen tai että koulutus sulkeutuu.

Verkkokoulutuksen hyötyjä

 • Henkinen ulottuvuus.
  Elämäsi on lahja ja se on pyhä. Laajenna tietoisuuttasi tuntemalla syntymäkarttasi henkinen ulottuvuus.
 • Psykologinen näkökulma.
  Syntymäkarttasi sisältää monia tärkeitä oppiläksyjä elämässäsi. Ymmärrä itseäsi syvemmin ja elämäsi helpottuu.
 • Kokonaisvaltainen lähestymistapa.
  Astrologinen ulottuvuus auttaa sinua ymmärtämään elämääsi kokonaisvaltaisesti. Yhdistä eri asioita toisiinsa ja ymmärrä itseäsi laajemmasta näkökulmasta käsin.
 • Työkaluja itsetuntemukseen.
  Hyödynnä käytännöllisiä vinkkejä ja työkaluja elämääsi ja itsetuntemuksesi kehittämiseen.
 • Ammatillinen polku.
  Kasvata vedisen astrologian osaamistasi pala palalta ja askel askeleelta, ja hyödynnä sitä ammatillisesti.

Hinta, maksu- ja peruutusehdot 

JYOTISHIN PERUSTEET VERKKOKOULUTUS HINTAAN € 444 SIS ALV:

Haluan aloittaa Jyotishin verkkokoulutuksen opinnot


Koulutus maksetaan yhdellä kertaa verkkokaupassa. Tämä toimii samalla koulutukseen ilmoittautumisena. Saat maksettuasi koulutuksen / materiaalit käyttöösi yhdeksi vuodeksi. 


Tilaus-, sopimus- ja käyttöehdot sisältäen verkkokoulutuksen peruutusoikeuden ja maksetun koulutuksen hinnan takaisinpalautuksen ehdot löydät täältä. Lue ne ennen kuin tilaat ja maksat verkkokoulutuksen. 

Syy tähän on se, että haluan Jyotishin perusteet -verkkokoulutukseen ihmisiä, jotka ovat siihen aidosti sitoutuneita. On tärkeää tehdä ennen ilmoittautumista ja maksamista jo tämä harkinta. 

Asiakkailta

Vedinen tulkinta ylitti odotukseni. Tunnen länsimaisen astrologian kuin omat taskuni, silti koin elämyksen lukiessani tulkintaasi. Vedisessä on sitä jotain, mihin läntinen ei yllä. Harras toiveeni onkin, että moni muukin voisi tutustua vediseen astrologiaan kirjan avulla. Jos ei tunne läntistä ”munkkilatinaa”, voi olla hieman vaikeaa ymmärtää eri planeettojen merkityksiä. Oman äitisuhteeni näkyminen 10. huoneessa vedisesti oli se piste i:n päälle, joka vakuutti minut.
Kiitos!
Ryhmä on tuntunut kuin keitaalta. Valoisia, avoimia ihmisiä yhdessä etsimässä ja löytämässä uusia ulottuvuuksia elämäänsä. Jokainen toi oman sisimpänsä näkyväksi, jokainen tuli kuulluksi ja nähdyksi. Marjaana onnistui luomaan ihanan tunnelman ryhmään. Hän on lämmin ja vastaanottavainen, rauhallinen ryhmänvetäjä. Hän antaa ihmisille tilaa ja haluaa auttaa toisia kaikin käytettävissä olevin keinoin. Monin tavoin hän auttoi avautumaan omalle valollemme ja voimallemme.

Lähdetkö kanssani matkalle olemassaolon syviin salaisuuksiin?

KYLLÄ! ALOITAN JYOTISHIN PERUSTEET VERKKOKOULUTUKSEN

Anna maailman tuntea lahjasi. Riko perinteisiä kaavoja, jotta voit olla uniikki sinä. Uskalla olla suuri siinä, mitä teet. Muiden ei tarvitse ymmärtää elämääsi ja valintojasi. Aloita ennen kuin olet valmis. Miksi? Koska sinä voit täyttyä aidosti vain siitä, mitä rakastat. Suurinta runsautta on uskaltaa olla juuri se, joka on. Tavoittele niitä asioita, joita rakastat tehdä, ja uskalla tulla aina vain suuremmaksi hyvän tekemisen voimaksi. Uskalla loistaa, niin vapautat muutkin loistamaan ღ
 Namaste, Marjaana

Marjaana Will-Vidlund /Tj, yrittäjä, valmentaja
MAIL: marjaana at marjaanawv.com                                                                       
FB: Marjaana Will-Vidlund 

Kuvat: omat, New Atlas, Wikipedia, yksityinen maksullinen kuvapankki