(Huom. tämä on lyhyt artikkeli. Lukuaika noin 1-2 minuuttia.)

Huominen eli 24.6.2021 voimallinen täysikuu tapahtuu Moola -nimisessä naksatrassa. Se on sanskritia ja tarkoittaa juurta ja myös perustan tähteä.

Moola kehottaa kaivamaan syvemmin ja katsomaan haasteidemme ja ongelmiemme juurisyihin, ei vain siihen, mikä näkyy pinnalla.

Siksi Moola vastaa myös perussakraamme eli muladharaa, jossa kundaliinienergiavoima aktivoituu.

Moola sijaitsee, ja siten myös tämä täysikuu tapahtuu, Jousimiehen merkissä (vedinen astrologia). Naksatraa itseään hallitsee elämän ja kuoleman  jumalatar Nirrti. Sanotaan, että Nirrtillä on voima tuhota ja hävittää. Mikä tärkeää: tuodessaan koettelemuksia meille Moola sallii tuhota juuret (tai juurisyyt) ennen kuin ne nujertavat meidät. Tämä naksatra on hyvin transformatiivinen, täynnä muutosenergiaa.

Moolaa sanotaankin vihkimyksen naksatraksi kohti vapautumista.

Tämä täysikuu on täynnä henkistä energiaa. Jos sinulla on sisälläsi kiukkua, et ole kyennyt antamaan jollekin ihmiselle anteeksi tai olet pysytellyt kiinni jossakin vanhassa, tämä täysikuu tarjoaa mahdollisuuden hiilautumiseen ja eteenpäin menoon.

Täysikuu Moolassa tarjoaa näin meille jokaiselle uuden startin tunnetasolla.

Tämän täysikuun voimaa lisää se, että Merkuriuksen perääntyminen loppui eilen 22.6. Lisäksi Jupiter, joka hallitsee tätä täysikuuta, pysähtyi 20.6. Vesimiehen 8 asteessa ja aloitti noin neljän kuukauden perääntymisjakson (18.10.2021 asti). Mikäli sinulla on syntymäkartallasi planeetta em. sijainnissa tai 8 asteessa Leijonaa, käyt mitä todennäköisesti läpi suuria ja positiivisia muutoksia.

Nyt meillä kaikilla on juuri oikea aika päästää irti turhista siteistä, yhdistyä äitimaahan, meditoida ja palata juurillesi. Voit samalla kirkastaa, missä ovat juuresi, kuka on perheesi ja heimosi.

Tämä täysikuu Moolassa on oivallinen aika kuunnella Moola-mantra.

Löydät täältä Moola-mantran DevaPremalin esittämänä ja voit lukea blogistani, mitä Moolan mantran sisältö yksinkertaisena versiona tarkoittaa. 

Lisää lukemista löydät: TäydenKuun henkiset harjoitukset.

Siunattua Täysikuun aikaa sinulle,

Marjaana