Tältä sivulta löydät läpileikkauksen tämän hetkisistä palveluistani. Tarinani mystikoiden, pyhimysten sekä itämäisten ja länsimaisten filosofioiden pariin voit lukea linkistä. Täydennän palveluita vuoden 2021 aikana. Toivottavasti jaksat odottaa ja käyt myöhemminkin kurkistamassa verkkokaupassani, mitä uutta olen luonut Sinua varten.

Liittymällä Kuukausikirjeeni lukijaksi (tämän sivun alaosasta) saat tiedon uusista palveluista ensimmäisten joukossa. Lisäksi saat lahjaksi Perusohjeen vediseen karttaan ja Opaskirjasen meditaatioon. Täältä pääset lukemaan blogiani.

Lämpimästi tervetuloa!

JYOTISH (vedinen astrologia)

Vedistä astrologiaa kutsutaan sanskritinkielellä Jyotishiksi, joka tarkoittaa valon tiedettä. Vediset tieteet tulevat Vedoista, jotka ovat ihmiskunnan vanhimpia kirjoituksia. Noin 5.000 – 10.000 eKr. näitä tietoja paljastettiin Intian suurimmille pyhimyksille. Vedisen astrologian teksteistä on kaikkein tunnetuin Maharishi Parashara, jonka opetukseen ”Brihat Parashara Hora Shastraan” pohjaan omankin opetukseni ja tietoni.

Jyotish on tähtiin kirjoitettu tarina Sinusta. Sitä pidetään Vedojen silminä, sillä voimme nähdä sen avulla kirkkaammin elämäämme. Planeetat nähdään sielun karmana. Koko järjestelmä perustuu uudelleen syntymään ja karmaan, joka tarkoittaa ”kredittiä tai debittiä” aiemmista vaiheistamme. Vedinen astrologia kehittää itsetuntemustamme, ja se auttaa meitä näkemään omat uniikit lahjamme ja kasvun mahdollisuutemme, päästämään irti vanhasta ja pääsemään eteenpäin omalla sielumme valitsemalla polulla. Oivaltamalla näin itsemme tulemme tietoiseksi kaikesta ja voimme nähdä jumaluuden kaikessa. Tämä vapauttaa meidät lopulta täydellisesti.

Jyotishiin liittyviä seuraavia tuotteita voit ostaa Verkkokaupastani:

Lapsi syntyy päivänä, jolloin jumalalliset säteet ovat matemaattisessa harmoniassa tämän henkilökohtaisen karman kanssa. Hänen syntymäkarttansa on haasteellinen muotokuva, joka paljastaa muuttamattoman menneisyyden ja mahdollisia tulevia tuloksia. -Paramahamsa Yogananda

VASTU SHASTRA (vedinen arkkitehtuuri & tilat)

Vastu Shastra on talojen rakentamiseen, arkkitehtuuriin ja tiloihin liittyvä ikivanha vedinen tiede. Vastuhun liittyvät periaatteet annettiin pyhimyksille, aivan kuten Jyotishissakin. Vastussa otetaan huomioon monia tekijöitä, kuten rakennuksen suunta, eri elementtien tasapaino, auringonvalo ja planeettojen vaikutus, maan elektromagneettinen kenttä ja maanlaatu, ympäröivän luonnon vaikutukset, kuten esimerkiksi järvet.

Vastu Shastran tarkoituksena on löytää uudelleen ikivanha parantava (healing) arkkitehtuuri, ymmärtää energian linjauksia siinä sekä luoda harmoniaa kosmisten energioiden, maan, ihmisten ja arkkitehtuurin välillä. Sen tuloksena on terveyttä, vaurautta ja onnellisuutta.

Koska en ole arkkitehti, opiskelen kodin tilan järjestämistä siten, että harmoninen energia voi virrata siellä mahdollisimman vapaasti. Näin siellä asuvien ihmisten elämään voi virrata runsautta ja kodista voi tulla ”parantava paikka”. Vastun periaatteen mukaan koti tai tila, jossa elämme, heijastaa sisäistä mielentilaamme. Koti paljastaa ihmisen aidon mielentilan, mutta samalla se antaa vihjeitä siitä, missä voimme kasvaa.

Tulossa 2021: Vastun perusteet -Online koulutus

Hienovaraisen luonnon kanssa harmoniassa eläminen on Vastu tieteen ja teknologian tavoite. -Dr. Ganapati Sthapati

MEDITAATIO JA MANTRAT

Vedisissä tieteissä meditaatio mantroineen kulkee käsi kädessä joogan kanssa. Meditaatio ja tietoinen läsnäolo voi parantaa terveyttä, keskittymiskykyä ja tuottavuutta sekä vähentää stressiä. Se voi lisätä myös tunneälyä ja luovuutta. Monet menestyvät yritykset investoivat siihen.

Meditaatiotekniikoita on satoja ja niitä on harjoitettu yli 5.000 vuotta. Nämä tekniikat ja taidot voidaan oppia. Meditaatio on usein henkilökohtainen kokemus rentoutuvasta kehosta, hiljentyvästä mielestä ja sisäisestä rauhan tunteesta. 

Meditaation tavoitteena on yleisesti sydämen avautuminen ja mielen selkiytyminen. Niiden kautta voimme saavuttaa sisäisen rauhan tilan. Meditaation avulla pyritään hiljentämään mieli. Tyyni mieli kykenee vastaanottamaan rakkauden virtauksia. Levossa oleva mieli suojelee tutkitusti fyysisen kehomme terveyttä.

Mielen hiljentäminen tapahtuu rukouksen, keskittymisen, visualisoinnin ja mietiskelyn avulla. Meditaatio on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusta yksilötasolla. Liittymällä Kuukausikirjeeni lukijaksi saat lahjaksi Opaskirjasen, jossa on 10 yksinkertaista ja luonnollista tapaa harjoittaa joka päivä tietoista läsnäoloa ja myös syvällisempi VALO-metodi.

Lue täältä Voi Hyvin -lehdessa vuonna 2020 julkaistu artikkeli Mantra auttaa löytämään sisäisen voiman. Voit hankkia nämä tuotteet verkkokaupastani:

Rauha ja onni kuuluvat sinulle, mutta voit ottaa ne vastaan vasta, kun olet vapautunut pelosta ja itsekkyydestä. -Axel Fredenholm

PYHÄT TILAT, PYHIMYKSET JA PYHIINVAELLUKSET

Monissa pyhissä kirjoituksissa pyhimyksellä ei tarkoiteta kuollutta, joka on tunnistettu sellaiseksi, vaan ennemminkin elävää ihmistä, joka on omistautunut Korkeimmalle Tietoisuudelle. Monia näistä mystikoista ja risheistä palvotaan ja heille on omistettu basilikoja ja temppeleitä. 

Eri kulttuureissa pyhimyksiä kuvataan esimerkillisinä malleina, epätavallisina opettajina, ihmeiden tekijöinä ja hyväntahtoisten voimien lähteenä. Heillä on vahva moraalinen ja eettinen läsnäolo. Heillä on lisäksi voimakas vaikutus seuraajiinsa, joiden sisäistä elämää he koskettavat muutosta tukevilla tavoilla. Ajattele esimerkiksi Franciscus Assisilaista, Maria Magdaleenaa tai Neitsyt Mariaa. Vedoissa on valtava määrä eri jumaluuksia. Esimerkiksi Lakshmi on onnellisuuden, runsauden ja vaurauden jumalatar. Siksi tämä samanniminen jooga ihmisen syntymäkartalla kertoo vastaavista asioista tämän elämässä.

Olen vienyt yli 10 vuoden ajan ryhmiä näiden tärkeiden esikuvien ja inspiraation lähteiden jalanjäljille moderneille pyhiinvaellusmatkoille ja retriiteille maailmalle.

Voit hankkia seuraavat tuotteet verkokaupastani:

  • Digitaalinen kirja iPadille: PyhäänVaellus e-kirjana
  • Pehmeäkantinen kirja: PyhäänVaellus 
  • TULOSSA 2022: Tarkoitukseni on viedä olosuhteiden salliessa seuraava ryhmä pyhiinvaellukselle keväällä 2022. 

Tulet näkemään valokuvia pyhimyksistä ja pyhistä tiloista Galleriassa näiltä matkoilta. Säännöllisesti vaihtuvat valokuvat edustavat myös luontoa, kristillisiä pyhimyksiä ja eri paikkoja, periaatteessa mitä vain, jonka koen pyhäksi. 

Ihmisen ei tarvitse olla enkeli ollakseen pyhimys.  –Albert Schweitzer


HALUATKO ILMOITTAUTUA TULEVIIN JYOTISHIN TAI VASTUN PERUSTEET -ONLINE KOULUTUKSIIN?

OTA YHTEYTTÄ