Kävin Marjaanan vediseen astrologiaan perustuvassa konsultaatiossa, tavoitteena saada elämäni palikoita jonkinlaiseen järjestykseen nykyisten muutosten keskellä. Olihan mielenkiintoista. Vaikka vedinen astrologia oli minulle uusi tuttavuus, teki se vaikutuksen tiedoillaan jo heti istunnon alussa. Ne asiat, jotka olivat intuitiivisena mielessä, ajatuksenpätkinä päässä, häivähdyksinä silmissä, saivat vahvistuksen konsultatiivisen luennan aikana. Luennan siitä kartasta, jonka olen itse itselleni tähän elämään ja juuri tähän ajanjaksoon koodannut. Huikeata.

Olin varannut 1,5 h:n ajan, mutta päivä siinä olisi hurahtanut ihan kevyesti, niin moniuloitteinen ja avartava kartta ja sen tulkinnat olivat. Koin, että sain itselleni ennenkaikkea lisää ymmärrystä nykyisestä elämäntilanteestani, uusia oivalluksia itsestäni ja oppiläksyistäni. Sain myös enemmän kykyä ymmärtää elämänpolkuni merkitystä ja nähdä lähitulevaisuuden tarjoamia mahdollisuuksia. Hieno ja voimaannuttava kokemus. Tästä on taas hyvä jatkaa matkaa. Kiitos!


Mari

Kasvuryhmässä on taikaa! Jokainen sai olla juuri sellainen kuin oli, ainutlaatuinen. Minäkin riisuin ikiaikaisen häpeänaamioni ja tulin näkyväksi ryhmän hyväksyvän katseen alla. Tuntuu kuin olisin ryöminyt ulos liian pienestä ahtaasta nahasta. Ryhmässä vallinnut luottamus ja yhteinen tahto sai meissä kaikissa ihmeitä aikaan. En ole enää entiseni, eikä varmasti kukaan meistä. Sudenkorennot kuoriutuvat.

Marjaanan lämmin ja rauhallinen läsnäolo antoi meille tilaa avautua, tuike silmäkulmassa hän tuo iloa ja valoa. Marjaana nostaa taajuuksia ja avaa sydämiä. Auttaa meitä muistamaan. Kiitos sydämestäni!

”Koko salaisuus on tässä, koko totuus sydämen:
sydänmullassa pimeässä on juuri valkoinen.”
-Aale Tynni


Kristiina


Mielenhallinnan kurssi on ollut antoisa, siinä on saanut teoriatietoa taustalla olevista lähteistä, kuten Dalai- laman tekstit ja tietoisuuden keskuksen kautta saatua tietoa.

Kurssipäivää ovat siivittäneet yhteismeditaatiot ja tietenkin vuoropuhelu keskenämme kokemuksia ja tuntemuksia vaihtaen. Tämä kurssi antoi eväitä omaan henkiseen kasvuuni ja kehitykseeni, tästä on hyvä jatkaa matkaa.


Keiju

Vedinen tulkinta ylitti odotukseni. Tunnen länsimaisen astrologian kuin omat taskuni, silti koin elämyksen lukiessani tulkintaasi. Vedisessä on sitä jotain, mihin läntinen ei yllä.

Harras toiveeni onkin, että moni muukin voisi tutustua vediseen astrologiaan kirjan avulla. Jos ei tunne läntistä ”munkkilatinaa”, voi olla hieman vaikeaa ymmärtää eri planeettojen merkityksiä. Oman äitisuhteeni näkyminen 10. huoneessa vedisesti oli se piste i:n päälle, joka vakuutti minut. Kiitos!

Evea